Nytt kunstverk på vegg

Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i mai 2016.

Eric og Chriss er radarparet som sist helg dekorerte Easy Life-bygget i Kreftinggate. Det var en meget spent daglig leder Lise Wollberg Vestli på Easy Life som satte det hele i gang.

VELDIG SPENT: Grafittikunstner Eric Ness Christensen og Lise Wollberg Vestli med veggen som skal dekoreres bak seg. Lise er veldig spent på resultatet.

–Da Eric ringte og spurte om han ville vi skulle dekorere veggen vår med graffiti, var jeg først veldig tvilende. Jeg visste vi måtte gjøre noe med den veggen snart, for den var veldig stygg, sier Lise når Byavisa møter henne på lørdag når veggen bare er grunnet. Verket skal stå ferdig innen mandag.

–Men så ble jeg tent på ideen, og jeg tror det blir veldig bra.

Varemerke

Drammen har fått flere vegger dekorert av Eric og Chriss, enten som et team eller hver for seg. Det vekker oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt.

–Vi får faktisk flere henvendelser fra utlandet enn her i vår egen by, sier Eric Ness Christensen, og forteller at de har hatt jobber i Barcelona, Tsjekkia, Sverige og Danmark. Og T-banen i Oslo.

–Det blir tatt veldig godt i mot. Det er en forskjønning av et miljø som tradisjonelt består av kjedelige grå murvegger. 

Om motivet

Motivet er en humoristisk tegning av hva som foregår på innsiden av Easy Life-bygget.

–Jeg tror at en slik velkomst til bygget vårt vil være med på å ufarliggjøre det vi driver med. Slanking og livstilsendring er ikke farlig, og det trenger ikke være så alvorlig. Litt humor gjør alt bedre, sier Lise Wollberg Vestli.

Mange tusen biler kjører forbi bygget hver dag, og det bor også flere hundre i området. 

–Alt i alt tror jeg veggen vil være med på å løfte hverdagen til både forbipasserende og beboere, tror Lise.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *