Optimistisk mimrefest med Øvre Eiker Musikkorps

Øvre Eiker Musikkorps presenterer en festforestilling lørdag 15. juni med musikken Anita Skorgan & Jahn Teigen har skapt og gitt oss.

Her kommer det sanger vi alle elsker og kan synge med på. Her blir det litt mimrefaktor, men først og fremst en musikkfest med OPTIMIST som overskrift.
Øvre Eiker Musikkorps har igjen invitert artister fra øverste hylle for å lage en konsert utenom det vanlige.
Anita Skorgan er gjest, og hun synger og spiller piano – selvsagt. Det er ingenting som slår originalen, og ingen er bedre når hun fremfører sin Karma eller For Vår Jord!
Sammen med Olav Aas tas et realt dypdykk inn i katalogen med de beste og fineste låtene. Mil Etter Mil, Do-Re-Mi, Min Første Kjærlighet, Friendly og mange mange til!
Olav Aas har tatt sats som duettpartner, og de skal fremføre noen glitrende Popol Ace-låter med prog-rock trøkk og noen tøffe gitar-riff fra Dag Svartskuren. Denne gangen er det fullt trøkk med Øvre Eiker som pop og rockeband, og dere får høre at korps kan være noe helt annet enn det mange tror.
Dirigent Petter Anthon Næss har jobbet med ØEMK i over ti år og laget mange flotte konserter med stor variasjon sammen med korpset. PAN har også jobbet med Anita i flere år, med showet ”Bettanita”, og også på den store juleturneen. Celebration Gospelkor er med for å gjøre lydbildet komplett, så det blir et stort ensemble på scenen i kultursalen i Hokksund lørdag. Showet starter kl. 1800.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *