Bildet er fra fjorårets P¤-turné.

P4 fyller 30 år, og feirer når sommerturneen kommer til Drammen

P4 har vært en del av nordmenns radiohverdag i 30 år, og dette skal markeres mandag 10. juli når P4s Sommerturné kommer til Bragernes Torg. Det blir direktesendt radio med Øystein Røe Larsen samt aktiviteter og moro for hele familien. I år kan publikum også treffe Sigurd Sollien.

For 28. gang flytter P4 inn i sitt rullende studio for å dra på sommerturné til 17 hyggelige byer på Sørvest, Sør- og  Østlandet.

– Å lage radio utendørs er det morsomste jeg vet i hele livet, sier P4-programleder Øystein Røe Larsen.

Kårer byen med mest «trøkk»

Å reise på turné for å treffe lytterne ansikt til ansikt har blitt en viktig del av sommeren for P4. Det gir også publikum en unik mulighet til å se på nært hold hvordan en radiosending lages. I år er det mangeårig programleder i «P4s Radiofrokost» Øystein Røe Larsen og reporter Ellen Befring som sender radio fra torget.
– Lytterne våre er herlige, og endelig møtes vi i badeshorts og solbriller, eller kanskje med paraply og gummistøvler, sier Røe Larsen med et smil.
Det blir testing av badetemperaturer, jakt på lokale spesialiteter og ikke minst kåring av byen med mest «trøkk». Desibelmåleren avgjør hvilken sommerby som lager mest lyd, så her gjelder det å samle så mye folk som mulig når radiosendingen starter kl 13.00.

P4 30 år – bursdagsgavene går til publikum

Publikum skal også få merke at det i år er 30 år siden P4 var på lufta for første gang. Det blir bursdagsfeiring i hele sommer, og gavene er det publikum som får. Det blir mulig å delta i en rekke morsomme aktiviteter og å vinne premier som gavekort, turutstyr, goodiebags og AirPods.
I ekte P4-ånd blir det både musikk- og geografi-quiz, og quizmaster er ingen ringere enn Sigurd Sollien. Publikum møter ham på P4s stand hvor han sørger for lek og moro for hele familien.
Eventet er gratis for publikum og varer fra kl 12.00-15.00, med radiosending mellom kl. 13.00 og 15.00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *