Pincho Nation leter etter lokaler i Drammen

Pincho Nation, et konsept fra Sverige, annonserer planer om å åpne restaurant i Kristiansand tidlig i 2024. Dette blir den sjette Pincho Nation-restauranten i Norge og nyheten kom kun få dager etter at kjeden åpnet den femte restauranten i Norge – i Stavanger. Og nå har jakten på lokaler i Drammen startet.

Siden etableringen i Norge i 2018 har PinchoNation raskt blitt en favoritt blant nordmenn, og med en stadig økende popularitet og vellykkede etableringer, er Pincho Nation godt rustet for å fortsette sin vekst.

– Neste år vil vi øke tempoet og vi er alltid på utkikk etter både talentfulle franchisetakere og spennende lokaler rundt om i hele landet. For øyeblikket ser vi blant annet etter lokaler i Bergen og Drammen, men vi leter også etter franchisetakere i hele Norge, avslører Henrik Fischer, ekspansjonssjef i Pincho Nation.

I løpet av de første åtte månedene i 2023 har Pincho Nation sett en økning på over 60 prosent i antall gjester sammenlignet med samme periode året før, en bekreftelse på konseptets suksess.

– Den store interessen viser at konseptet appellerer til nordmenn, og at selve restauranten er et inspirerende og morsomt sted å være med en flott atmosfære. Vår mangfoldige meny byr på smaker fra alle verdenshjørner, derfor er det også enkelt for alle å finne noe de liker på menyen, sier Patrik Back, CEO i Pincho Nation.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *