Rap og hiphop med flashback til 90-tallet

-Vi har aldri arrangert konsert før, så da starter vi like godt med store navn som Gatas Parlament og DRM Klikk, ler Cathrine Lie fra Evas Grønne Hage/Godsen.

Cathrine Lie

Hun nevnte for Godsens huseier Bane NOR eiendom at Elvefestivalen i Drammen arrangeres nå, og at de kanskje kunne finne på noe i den sammenheng. Bane NOR var med på notene, og da en kollega av Cathrine nevnte at hun kjente bookingansvarlig til Gatas Parlament, falt ting på plass.

Hektiske dager

Fredag 18. august er dagen for Godsens første store konsert.

-Men det er mye som skal på plass! Det er enormt krevende å arrangere konsert, har Cathrine funnet ut. Dagene frem til fredag blir hektiske og kaotiske, tror hun.

Godsen i Drammen har, med Bane NORs velsignelse, blitt fylt opp at småprodusenter og andre aktører som Dystopia.

Dystopia, som til daglig redder gamle stereoanlegg og annet elektronisk «avfall», skal samarbeide med Gatas Parlaments eget lyd- og lysfirma; ProjektorPøblene – som for øvrig også er et drammensfirma.

Rap og hiphop med flashbacks

Gatas Parlament ble stiftet i 1993, og ble Norges første norskspråklige rapgruppe på plate. De lever for (og av) å spille konsert og du har muligheten til å se de live 18.aug! Gatas Parlament er kjent for å kjempe for mannen i gata, og er ikke redd for å sparke oppover.

I tillegg får du også DRM Klikk, våre lokale raphelter med nesten like lang fartstid som Gatas Parlament. De leverer hiphop med flashbacks til 90-tallet, fullspekket med referanser til byen vår.

Solid rap, unikt lokale, fett lysshow, noe godt i glasset og gode venner – dette blir en bra kveld!

Her skal det fylles med musikk, lyd, lys og folk på fredag.

Mat og drikke

Dørene åpner klokka 18, og det er bar med salg av drikke. Mat kan man få kjøpt av Charity Chefs, som i skrivende stund ikke har bestemt seg for mattelt eller foodtruck ennå. Mat blir det uansett, og menyen blir tilpasset alt etter hvilke folk som er med den kvelden. Charity Chefs består av profesjonelle kokker som inviterer innvandrerkvinner til å være med å lage mat.

Inne på Godsen – i konsertlokalet – er det noen få sofaplasser.

-Man må regne med ståplass, sier Cathrine.

-Men du kan godt ta med deg en campingstol!

Det er plass til 330 mennesker i lokalet, og det er forhåndssalg av billetter, samt i døra, dersom det er igjen noen.

Les mer om konserten her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *