Solfrid Molland og Gjertruds sigøynerorkester kommer til Strømsø kirke 7. desember.

Rom i herberget – en annerledes julekonsert

På 7. desember har Strømsø kirke allerede for fjerde gang gleden av å invitere Solfrid Molland og Gjertruds sigøynerorkester til en annerledes og stemningsfull julekonsert.

Tradisjonelle norske og østeuropeiske julesanger kombineres med den ildfulle og lidenskapelige musikken som den romske kulturen er kjent for. Julens budskap om et fattig par som mangler husrom veves varsomt inn i vår egen tid og publikum har tidligere rørt fortalt hvordan julebudskapet fikk en ny dimensjon for dem etter å ha hørt konserten.

Solfrid Molland er kjent som en sanger med en medrivende tilstedeværelse på scenen, og sammen med Gjertruds sigøynerorkester kommer dette til å være en uforglemmelig konsertopplevelse. Som om dette ikke vårt nok, danner i tillegg tilreisende romer et kor som deltar under enkelte numre i konserten sammen med de profesjonelle musikerne.

Konserten begynner kl. 20:00 på 7. desember og har gratis inngang. Den arrangeres i samarbeid med Stiftelsen Kirkens Bymisjon og er støttet av Drammen kommune, kultur. Gjertruds sigøynerorkester mottar støtte fra Norsk kulturråd for prosjektet.

Det kan forresten være lurt å komme tidlig, det venter kanskje en liten (og hyggelig) overraskelse foran kirken…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *