Sagt og Sungetgjengen

Sagt og Sunget ti år etter!

I april 2014 leverte Jon Hernes og Lars Gulbrandsen, medvirkende sangere og profesjonelle musikere sin første forestilling som ble en braksuksess. Senere er det blitt flere titalls fullsatte forestillinger i hele distriktet, og nå skal vi feire ti år med flere av de som var med første gang på scenen.

Dette blir et must for entusiaster av lyrikk og musikk i mer eller mindre skjønn forening. Du vil får høre vokalmusikk med tidvis preg av folk, samt masse lyrikk og poesi.

For ti år siden så konseptet Sagt og Sunget dagens lys. Jon Hernes og Lars Gulbrandsen stod i en ishall på Kongsberg der døtrene trente bandy. Ikke all prat handlet om sporten, og ideen til Sagt og Sunget ble født, og siden har aktørene stått på samme scene et tosifret antall ganger med forskjellige løsninger på samme konsept, lyrikk, poesi og vokalmusikk i salig blanding. Senere har Jon gitt ut bok med egne dikt og er svanger med nummer to. Antall vokalopptredener i samme periode er blitt tresifret. I april feires disse ti årene med gjester og medvirkende fra første gang og opp igjennom, med både nytt stoff og gamle kjenninger. Fri entre og vipps etter evne og lyst er vårt slagord for kvelden. Skur 4 i Havnegata, Drammen!

Medvirkende er Lyrikk- og poesientusiast Jon Hernes, tidligere Vokalgruppa Dis-medlemmene Janne Nedberg, May Britt Hjortland og Lars Gulbrandsen. Gjester nå som da, Kari Merete Krogh og medvirkende musikere Thorgeir Eek Bonden og Audun Mellesmo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *