Skiold G11 Maskoter på Strømsgodset – Haugesund kamp

Søndag 4. juni hadde Skiold G11 det ærefulle oppdraget om å følge spillere på Strømsgodset – Haugesund FK ut på banen ved innmarsj. Foran over 4.000 tilskuere, og det som må ha vært årets varmeste dag, leide et fulltallig Skiold lag hver sin spiller inn og sto foran spilleren helt til start 11-eren var ropt opp.

Spesielt gøy var det å stå æresvakt når Godset-legenden Lars-Christoffer Vilsvik fikk velfortjent heder og ære for å spille sin kamp nummer 400 for Godset.

Skiold G11 består av 26 gutter fra Brandengen og Danvik Skole.

-Fotball er en fantastisk arena for sosial utfoldelse, og idrettsglede! Selv om disse guttene i dag sogner til forskjellige skoler er  det store sjanser for at de vil bli klassekamerater på ungdomsskolen. Det at gutta har spilt fotball sammen i mange år, tror jeg vil gi dem et sosialt fortrinn når de starter på Marienlyst ungdomsskole, sier lagleder Trine Wengen.

 

Dagen var strålende! Formålet med maskotordningen er å skape en felles fotballopplevelse for laget utenom vanlige treninger og kamper, og ikke minst motivere de unge spillerne til å fortsette og ha det gøy med fotball. Det er ingen tvil om at denne dagen svarte til forventningene. Det var en stor dag, selv om Godset dessverre gikk på et forsmedelig tap.

Tusen takk til Strømsgodset Toppfotball for muligheten, og at dere ga gutta et minne for livet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *