Skiold gutter 2009 på Re cup

Les hvordan gutta på 2009 gjorde det på en kald, men hyggelig turnering i Re.

Vi i Skiold G14 reiste i helgen som var ned til Vestfold for å spille Re Meny cup inne i RE hallen. Alle kamper skulle spilles søndag, og det var en kald men hyggelig opplevelse. Vi reiste ned med 3 lag og over 30 spillere. Våre normalt gode keepere var opptatt med Bandy så vi fikk låne Jonah(2010), Sindre(2011) og Thomas (2011) til å vokte kassa. Første gang med store mål for disse, men det løste de meget bra. I tillegg hadde vi med Ulrik (2010) som også gjorde en meget solid innsats.

Det var 3 kamper i gruppespillet før det ble mellomspill før eventuelle semifinaler, og finale.

Alle 3 lagene gjorde godt fra seg, Skiold 3 viste god progresjon hele veien, be bedre og bedre utover turneringen. Og alle fikk masse spilletid og kunne dra fra Vestfold med hodet høyt hevet.

Skiold 2 hadde en meget god turnering og spilte veldig god fotball og vant 3 av 5 kamper og var veldig nære å nå en semifinale, men tunge bein i siste kampen satte en stopper for dette. Men alt i alt en veldig god opplevelse for guttene.

Skiold 1 kom dårlig i gang, men spilte seg bedre og bedre utover dagen. Og i mellomspillet satt spillet skikkelig og gutta spilte seg til Semifinale, her var Tønsberg 3 motstander, et lag vi tapte 1-0 mot i åpningskampen. Men nå ville gutta det annerledes og vant tilslutt 4-2. I finalen var Eik Tønsberg 1 motstander. Et lag med 7 mål i snitt i sine kamper frem til finalen. Våre gutter gikk rett fra semifinale til finale uten hvile. Men det stoppet ikke Skiold gutta og finalen ble vunnet 3-0 og pokalen ble med hjem til Drammen.

Så 30+ gutter kunne fornøyde ta med seg pokalen hjem.

Vi vinner og taper sammen!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *