Kjekkasen Gaston gjør sitt beste for å imponere Belle.

Skjønnheten og Udyret flytter inn

Nedre Eiker Barne og Ungdomsteater er i full sving med forberedelsene til det som garantert vil bli en uforglemmelig forestilling på Mjøndalen Samfunnshus. Premiere nærmer seg med stormskritt og allerede neste helg åpner dørene for publikum.

Tekst: Hilde Byrmoe Parkin

Bak kulissene summer det av aktivitet, med dedikerte hender som skaper magi gjennom bygging av kulisser, og søm og sammensetting av kostymer.

Skuespillerne legger ned en formidabel innsats, finpussende hver eneste detalj i stykket for å gi publikum en opplevelse de sent vil glemme. Øvelsene ledes med stø hånd av instruktør Marcus Rooth  med støtte fra Kreative Direktøren Robert Piros.

NEBUTs “Skjønnheten og Udyret Jr.” lover å ta publikum med på en magisk reise fylt av sjarm, spenning og hjertevarme. Det er en historie som har trollbundet generasjoner, og som nå får nytt liv på scenen, takket være den dyktige innsatsen til alle involverte.

Så sett av datoen, inviter med venner og familie, og bli med på denne eventyrlige forestillingen som vil berike og begeistre alle aldre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *