Sommerhilsen fra Drammen idrettsråd

Sommerferien nærmer seg for de fleste og sol og varmegrader har for lengst inntatt Drammen. Sommerferie er is, bading, ferieminner, latter, smil og aktivitet. Ikke alle skal på sommerferie. Ikke alle får oppleve aktivitet. Idrettslag i Drammen strekker seg langt for å forebygge dette.

Tekst: Janne Hafskjold, Drammen Idrettsråd

Drammen idrettsråd ønsker å takke hele Drammensidretten for den enestående jobben dere gjør for barn og unge, også i sommerferien. Et utvidet samfunnsansvar langt utover ordinær idrettsaktivitet. Det kommer ikke av seg selv, dere har jobbet hardt over tid. Stått på sent og tidlig for at Drammens mange kommunedeler skal bli «et godt sted å leve».

Klubbledere, tillitsvalgte, ansatte, trenere, foreldre, besteforeldre og frivillige,
tusen takk til dere alle
!

Gjennom idrettens mange gratiscamper og lavterskeltilbud får barn og unge oppleve nye vennskap, aktivitet- og bevegelsesglede, lek og moro i sommer.  Det er det sommerferien handler om. Fellesskap, samhold og aktivitetsglede. Å høre til sammen med andre.

I flere kommunedeler i regi av idrettslag får barn og unge oppleve et rikt mangfold av aktiviteter. Sommercamper, fotballcamper, E-sport tilbud, lavterskel og gratistilbud, trylling, Mesternes Mester og aktivitetsdager.
Klubbhus, fotballflater, haller og nærområder tas i bruk. Et mylder av barn og unge, svette og solbrente, men forhåpentligvis med gode minner og opplevelser de tar med seg i ryggsekken til skolestart i august.
Drammensidretten har gjennom tid jobbet for å tilrettelegge for ungdommen vår. Flotte rollemodeller og gode forbilder som tilrettelegger for idrett- og aktivitetsglede i møte med barn og unge i sommer. Tusen takk til våre flotte ungdomsforbilder.

Tusen takk for den jobben dere gjør hver dag hele året. Drammen idrettsråd ønsker alle idrettslag en riktig god sommerferie. Idrettsrådet ønsker også hele Drammensskolen med rektorer, lærere og FAU en riktig god sommerferie.

Vi ønsker samtidig hele frivilligheten, Drammen kommune og øvrige samarbeidspartnere en riktig god sommer. Og sist, men ikke minst, god ferie til alle Drammens innbyggere, og spesielt til barn og unge!

I september er det valg hvor idretten virkelig må mobilisere og bruke all sin kraft til å fremme viktige fanesaker: Anlegg, aktivitet og frivillighet.

Vel fortjent sommerferie, så sees vi i august klare til å brette opp armene på nytt!

Med vennlig hilsen styret og administrasjonen i Drammen idrettsråd

Drammen idrettsråd har sommerstengt fra 03.07-31.08.
Haster det, ta direkte kontakt på telefonen.

Facebooktwitteryoutubeinstagram

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *