NEBUT_Teaterskolen
NEBUT Teaterskolen finpusser på de musikalske innslagene før helgens forestillinger.

Spektakulær forestilling av Nedre Eiker Barne- og Ungdomsteater: Jungelboken tar liv på scenen i Krokstadelva

Krokstadelva, Nedre Eiker: Denne helgen blir Eknes Ungdomsskole forvandlet til jungelens magiske rike når Nedre Eiker Barne- og Ungdomsteater presenterer en fengslende oppsetning av “Jungelboken”. Forestillingen, satt opp av Teaterskolen bestående av 27 talentfulle gutter og jenter i alderen 9 til 12 år, lover en eventyrlig opplevelse for hele familien.

Mowgli og Ulvebrødrene hans
Mowgli og Ulvebrødrene hans

Historien tar oss med inn i Mowglis liv i jungelen, og hvordan han navigerer gjennom utfordringer for å finne veien til menneskenes verden. Med en perfekt blanding av spenning, humor og imponerende musikalske innslag, er denne forestillingen en fest for sansene.

“Instruktørene Maiken Tindberg, Ole-Jørgen Schulsrud-Hansen og Anders Myrland Pedersen har virkelig klart å fange essensen av Jungelboken og presentere den på en måte som appellerer til både unge og voksne,” sier teaterentusiast og styreleder i NEBUT Lars Gunnar Tennebø.

Musikalske drypp fra dagens poplister gir forestillingen et friskt og aktuelt preg, og publikum kan forvente å bli overrasket av de kreative tolkningene.

Skuespillerne har denne uken intensivert treningen for å sikre at alt er på plass til forestillingene som finner sted lørdag 27. og søndag 28. januar. Det loves imponerende prestasjoner og et minneverdig teaterøyeblikk.

“Vi har jobbet hardt for å skape noe som vil glede og engasjere publikum. Dette er virkelig et samarbeid mellom dedikerte unge talenter og erfarne instruktører,” sier Maiken Tindberg, en av instruktørene.

Anders Myrland Pedersen, Maiken Tindberg og Ole-Jørgen Schulsrud-Pedersen er imponerte over innsatsen til de unge skuespillerne.
Anders Myrland Pedersen, Maiken Tindberg og Ole-Jørgen Schulsrud-Pedersen er imponerte over presentasjonene til de unge skuespillerne.

Billetter til forestillingen kan kjøpes på www.tikkio.com/nebut. Med begrenset antall plasser oppfordres alle interesserte til å sikre seg billetter i god tid. Dette er en ypperlig anledning for barnefamilier i Drammens-området til å oppleve magien og sjarmen til Jungelboken.

Bakgrunn

NEBUT ble grunnlagt med visjonen om å gi barn og ungdom en plattform der de kan utforske sitt kreative potensiale og bygge selvtillit gjennom teater. Organisasjonen har gjennom årene vært en kilde til kulturell rikdom i Nedre Eiker-regionen, og den har fostret mange unge stjerner som har gått videre til å skinne på scenen og skjermen.

Samtidig som de vil fortsette med de store produksjonene, ivaretas Teaterskolen som et populært intimteater-tilbud til de yngre barna. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *