pexels-element-digital-1550337

Stemt? Bli med oss på valgnattens feiring!

Sajid Mukhtar

Kjære innbyggere av Drammen,

De siste månedene har vært en reise av usikkerhet, håp og utrettelig innsats for Partiet Sentrum Drammen. Selv uten økonomiske ressurser og i møte med praktiske utfordringer, har vi følt en urokkelig forpliktelse til å presentere vår visjon for denne flotte byen.

Tekst: Sajid Mukhtar, Partiet Sentrum

Vår kampanje har blitt drevet frem av hjertet og lidenskapen til fantastiske individer. Ellen, for eksempel, brakte sin kreative gnist ved å foreslå og male en sykkel med tilhenger for oss, og utviklet seg raskt til å bli en dynamisk stand sjef. Nur Abdi, derimot, trådte frem med en personlig touch, gående fra dør til dør i Fjell, Strømsø og Bragernes for å engasjere direkte med dere.

I den digitale verdenen, har Hatice Luk vært uvurderlig, produserende informasjonsvideoer på både norsk og engelsk. Og Nasir Gondal? Hans talent for nettverksbygging hjalp oss med å forsterke forbindelsene våre med andre organisasjoner. I kjernen av alt, stod Bjørn og Hege, alltid klare til å ta tak i de praktiske detaljene, og fungerer som limet som holder oss sammen.

Historisk sett, ble de som unnlot å engasjere seg i samfunnets beslutningsprosesser i det gamle Athen kalt “idiotos”, et begrep som seinere har ledet til ordet “idiot”. Mens vi navigerer i dagens politiske landskap, håper vi å inspirere flere til aktivt engasjement, og å vekke en følelse av samhørighet i Drammen som reduserer antallet “idiotos” blant oss.

Uansett hvordan valget utfolder seg, inviterer vi dere til å feire med oss, for å hedre demokratiet og samholdet i Drammen, under vår valgvake hos Capadocia. Det er en kveld for å hylle vår felles innsats og drømmer for fremtiden.

Til slutt, fra hjertet av Partiet Sentrum Drammen, takk. Takk for åpenheten, for samtaler, og for troen på en delt fremtid. Vi ser med spenning frem til det neste kapittelet i vår felles reise.

Med oppriktig takknemlighet,

Sajid Mukhtar
Leder, Partiet Sentrum Drammen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *