Steve Aoki og Kamelen til Drammen

Ypsilon kunne denne uken avsløre de siste to navnene på plakaten for årets musikkfestival i byparken, og dermed ble lineupen komplett. Den globalt anerkjente DJ-en Steve Aoki og norske hitmaskinen Kamelen er klare for Drammen med 10 andre artister 18.-19. august.

Tidligere har arrangørene bak Ypsilon lansert internasjonale og nasjonale stjerner som Macklemore, Alan Walker, Lukas Graham, Isah, Julie Bergan, Jonas Benyoub, Postgirobygget, Jesper Jenset, Ka2 og Hjorterud Allé. Denne uken kunne de avsløre at Steve Aoki, nummer 7 på listen over verdens beste DJs, og den norske listetoppen Kamelen kommer til Drammen.

– Vi vil at Elvefestival-helgen skal være et av årets høydepunkt for drammensere, og vi ønsker oss enda flere besøkende til byen denne helgen. Med Ypsilon som en egen profilert musikkfestival under festivalhelgen, er målet å etablere oss blant de mest attraktive festivalhelgene i Norge. Med en svært god miks av store, internasjonale navn og noen av de mest spennende norske artistene på Ypsilon-plakaten, forventer vi flere besøkende enn noen gang til byparken denne helgen, sier Tom Søgård, daglig leder i Byen Vår Drammen.

Ifølge arrangørene bak Ypsilon blir festivalområdet større og bedre, og byr på en hel del overraskelser gjestene kan utforske 18.-19. august.

– Steve Aoki og Kamelen er de to siste artistene til årets musikkfestival, og gode tilskudd til en lineup med flere stjerner som kunne vært headlinere i seg selv. Den helhetlige opplevelsen gjestene våre får av en magisk helg i byparken blir et svært godt grunnlag for videre utvikling av festivalen. Vi gleder oss ekstremt til å ta imot alle og vise hva Drammen er kapabel til, sier bookingansvarlig Magnus Lund.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *