Støttemedlemskap i BY for Ski- og Ballklubben Skiold

BY Drammen setter idrettslaget i sentrum

Strømsø, Rundtom og Tangen har sin egen næravis i BY Drammen. Næravisen har fokus på alt som foregår i området. På denne siden har Åssiden Idrettsforening en egen plass, og her kan du lese nyheter og oppdateringer fra Ski- og Ballklubben Skiold.

En hyggelig nabolagsavis for deg der du bor!

Alle med abonnement på BY Drammen får tilgang til å skrive artikler, innlegg eller legge inn fine bilder – litt som man gjør på lokale sider på Facebook. Vårt mål er å synliggjøre aktive lokalsamfunn for å bygge tilhørighet og samhold. Det foregår mer utenfor dørstokken din enn du aner!

BY Drammen er en trygg plattform, fri fra nettroll og fake news – vi er redaktørstyrt og følger pressens etiske regler.

Ved å abonnere på BY Drammen er du med og støtter Ski- og Ballklubben Skiold.

Ski- og Ballklubben Skiold gjør en kjempejobb for innbyggerne på Strømsø, Rundtom og Tangen, og gjør en solid innsats for å få med alle. For hvert abonnement de selger, får klubben 300 kroner. I tillegg får de 10 prosent av alle abonnements-inntektene som løper etter de innledende 6 månedene, så lenge abonnenten er med.

Dette er penger som idrettsforeningen kan bruke til økt aktivitet, få med flere og skape flere arrangementer.

BY Drammen mener at alle skal med, så enda 5 prosent av abonnementsinntektene fra Ski- og Ballklubben Skiold er øremerket fondet for foreldre som ikke har råd til å betale kontingenten.

For å kjøpe abonnement gjennom Ski- og Ballklubben Skiold, går du inn her (eller trykke på knappen “Ja takk!”).

NB! Skriv koden SBSKIOLD i rabattfeltet, så vet vi hvor pengene skal sendes (og du får 30,- i rabatt på første innbetaling).

Du betaler først for seks måneders abonnement 580,- (549,- inkl. rabatt), deretter, når det har gått seks måneder, trekkes det 99,- kroner i måneden automatisk fra kontoen din.

Takk for engasjement og støtte!

Klikk her for å støtte Ski- og Ballklubben Skiold gjennom abonnement:

Husk å skrive SBSKIOLD i rabattkodefeltet når du bestiller/betaler abonnementet. Takk!