Take away your take away

Mandag 15. mai hadde håndballgruppen dugnad i samarbeid med McDonalds Åssiden. Oppmøtet var til å bøye seg i støvet av!

McDonalds og franchiseeier Høst AS er blitt en av våre viktigste samarbeidspartnere for lokalsamfunnet. Etter påske har vi hatt dialog om å rydde Åssia for søppel. Klarte vi det lovet, McDonalds mat til alle etter endt dugnad, og en ekstra generøs støtte til håndballgruppen som takk for innsatsen. Dette er viktig bidrag og fin måte som holder kontingentene nede når kostnadene ellers øker.

Heldig med Kjetil som partner

– Jeg spurte Kjetil om hvor mange vi kunne få sende på dugnad, og da tente han på alle plugger fordi vi hadde så lyst til å plukke søppel og sa om vi kunne sende 10 lag på så kort varsel så var det selvsagt at han ville belønne det, sier daglig leder i Åssiden IF Ørjan Dimmestøl.
– Kjetil er spesiell, tenker veldig på lokalsamfunnet og vi er heldig som har han som partner!

To blide jenter på dugnad

Håndballgruppen mobiliserte på kort varsel, og selv om man trodde det kom tett på så var det et rørende oppmøte. Kjetil Høst holdt på å dette av stolen når han fikk spørsmål noen timer før dugnaden om han hadde vester til nesten 200 mennesker.

Oppmøte ble faktisk enda bedre, og totalt gikk cirka 230 mennesker og plukket søppel på hele Åssiden i cirka en time.

– Jeg må si er jeg er mektig imponert over den oppslutningen klubben klarer å få til, sa Høst etter endt dugnad.

Rørt og stolt av klubben

-Som daglig leder blir man rørt og stolt over klubben sin når man ser det vrimle av folk som er ivrig etter å gjøre en innsats for bydelen og klubben sin. All ære til vår flotte håndballgruppe som mobiliserte slik på kort varsel, sier Dimmestøl.

Først samlet alle seg ved Åssiden fotballhall. Her ble det delt ut gule vester, søppelsekker og hansker til alle som stilte opp. Hvert lag fikk en egen rute slik at alle ble spredd fra Bacheparken, til Traverbanen, til Aron og Solåsblokka, og alt i mellom.

Etter å ha plukket i en time møttes alle lagene igjen på McDonalds Åssiden. Der ble søppelsekkene satt ved container, før man leverte inn vestene for en meny hos McDonalds.

– Vi tok med en venn i dag vi, som hadde så lyst til å være med på tur, sa en mor som gikk sammen med to barn.

– Veldig fin dugnad! Det var tilbakemeldingen fra flere av de som møtte opp.

 Flere likte også at vi ble samlet på slutten og kunne prate på tvers av lagene.

Nå er bydelen ren og fin til 17. mai, så vil vi gjøre en ny dugnad etter sommerferien hvor fotballgruppen skal gå en runde!

Det ble samlet temmelig mye søppel under dugnaden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *