Tine Fotballskole også hos Skiold i sommer

Umiddelbart etter skoleslutt starter Tine Fotballskole hos Skiold. Det er første gang klubben får dette arrangementet, og her er det bare til å søke.

Fotballskolen starter 19. juni, og varer til og med 23. juni. Søknadsfrist er 11. juni. Deltakeravgiften inkluderer en deltakerpakke sponset av TINE, som består av en drakt, sekk og et drikkeprodukt hver dag. Fotballskolen er for de som går ut av 1. klasse nå til og med de som går ut av 7. klasse.

26. året med Tine Fotballskole

Tine Fotballskole startet for 25 år siden – i 1998. Det var Tine og NFF som arrangerte, og det første året deltok 140 klubber og 18.000 barn. Tre år etter var antall barn doblet – hele 36.000 barn fikk være med på fotballskolen i 2001.

I 2005 setter TINE og NFF fokus på kvalitet på TINE Fotballskole og Fotballskolehefte lages.

Alle klubb og spillerutviklere oppfordres til å besøke fotballskolene for å sikre kvalitet.

Oslo fotballkrets besøker alle TINE Fotballskoler i sitt område. Det blir utviklet et Fotballskolehefte med forslag på Rammeplan for aktiviteten. Fokus er å få opp jenteandelen, få egne fagansvarlige for fotballskolen hos arrangørklubbene og at det gjennomføres instruktørsamlinger i forkant.

I 2010 skjerpes kvaliteten ytterligere. Alle kretsene gjennomfører samling for arrangørklubbenes fagansvarlige og følger opp arrangørene.

TINE og NFF ønsker å heve det faglige nivået på fotballskolene ytterligere. En DVD blir gitt ut til instruktørene med fokus på gode øvelser og tips til treningsopplegg på fotballskolene.

Fokus settes på gode øvelser, tips til treningsopplegg på fotballskolene, Fair Play, Spilleklar, oppvarming og restitusjon. I tillegg inneholder DVD-en gode råd fra TINE og Olympiatoppen om hva som er viktig å huske på når det gjelder kosthold og trening for barna i målgruppen.

I 2015 kan man notere seg at over en million barn har deltatt på Tine Fotballskole, og i 2019 regner man seg frem til at Tine Fotballskole har bidratt med over 1 milliard kroner til lokale klubber.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *