Tredje løp i Drammenskarusellen – Nordbykollen

Bedriftsidretten i Buskerud inviterer alle som vil til å være med på Drammenskarusellen. To løp har allerede gått, og det er bare til å møte opp 1. juni og bli med på det tredje.

Tekst: Magnus Moss Olsen, Bedriftsidretten i Buskerud
Nordbykollen er en fin og variert løype i kupert terreng som går over 3.3 km. Er du glad i naturen, og ønsker deg en fin treningstur en ettermiddag anbefaler vi deg å bli med denne torsdagen. Oppmøte er cirka 250 meter fra snuplassen der Nordbykollruden begynner.
Drammenskarusellen er et sosialt arrangement hvor man møter likesinnede mennesker som er glad i å komme seg ut, og som er glad i aktivitet. Vi kan love god stemning og ett veldig bra samhold. Her kan man delta helt ut i fra egen form og forutsetninger, vi heier på alle.

Gøy med startnummer

Solstrålen Solveig Moen har vært med siden 2015, og er dermed veteran i Drammenskarusellen.

-Hvorfor deltar du på Drammenskarusellen?
-Er gøy med startnummer! Samtidig som jeg forplikter meg såpass at jeg tenker på det og må forberede meg så det ikke blir loggført for dårlig resultat. Det motiverer meg til å begynne med trening god tid i forveien.
-Hvor mange år har du deltatt på karusellen?
-Jeg har vært en fast deltaker siden oppstarten høsten 2015.
-Hva er din favoritt karusell-løype?
-Tror det må bli Spiraltoppen eller Nordbykollen. Er sjelden der utenom karusellen, men det beste er variasjonen.
Solveig håper på å se deg på startstreken! Gående, joggende eller løpende, er ikke så farlig hva! Oppmøte og gjennomføring er det viktigste.

Solveig Moen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *