Tren musklene som bærer kroppen

Sterk kjernemuskulatur hjelper deg gjennom hverdagen, og nå kan du få god hjelp til å trene den opp. Ida Camilla Christensen leder “Kjernesterk” for bedriftsidretten i april, mai og juni.

På disse øktene vil hovedfokuset ligge på kjernemuskulaturen vår. Kjernemuskulaturen er bærebjelken til hvordan kroppen vår beveger seg i det daglige, samtidig med at disse musklene er essensielle for å stabilisere og styrke kroppen. En sterk kjernemuskulatur er også viktig for balansen og styrke ryggraden. Vi benytter oss av disse musklene i alle våre dagligdagse gjøremål.

Øvelsene vil i all hovedsak dreie seg om mage og rygg, men øktene vil også variere med noen mer tradisjonelle styrkeøvelser med store bevegelser. Øktene vil variere fra gang til gang slik at man skal kjenne på kroppen viktigheten av en sterk og god kjerne. Her vil man virkelig kunne få utbytte av treningstimen i hverdagen.

Mål med treningen: Få en sterkere kropp i hverdagen.

Instruktør er Ida Camilla Christensen. Ida brenner for aktivitetsglede og har jobbet med mye innen treningsbransjen siden 2016. Ida er utdannet personlig trener, mental trener, kostholdsveileder, yogalærer 500h og gruppeinstruktør innen en rekke treningsformer. På timene til Ida kan du forvente mye energi, en helhetlig tilnærming samt effektive og kreative treningsopplegg.

Datoene for timene: Datoene for timene: 19.04, 26,04, 03.05, 10.05, 24.05, 31.05, 07.06, 14.06, 21.06, og 28.06!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *