Høstens trening på Akropolis Åssiden er godt i gang, men det er plass til mange flere, så dersom du har et lunge eller allergiproblem, er du velkommen til å trene med oss. Vi har dyktige instruktører med oss hele tiden, som vet hva de driver med. Vi trener 2 dager i uken; mandag og torsdag […]

Trening gir god hjelp til kols- og astmapasienter

Høstens trening på Akropolis Åssiden er godt i gang, men det er plass til mange flere, så dersom du har et lunge eller allergiproblem, er du velkommen til å trene med oss.

Tekst og foto: Helge Andersen
Vi har dyktige instruktører med oss hele tiden, som vet hva de driver med. Vi trener to dager i uken; mandag og torsdag fra kl. 12. Du kan også trene sammen med oss uten å ha luftveisproblemer, dersom det er plass.
Treningen tilpasses den enkelte og vi har et fantastisk godt miljø. Vi har nå trent i snart 11 år og kan vise til meget gode resultater. Vi starter treningsdagen med tre kvarter spinningsykkel så 15 min pause. Deretter tre kvarter styrketrening tilpasset den enkeltes evne og behov. Vi har alle grader av kols og erfaringer utveksles mellom medlemmene.
Vi møtes på byen i ny og ne og koser oss sammen. ingenting her i livet er gratis, så vi må betale en månedlig egenandel. Vi får da 16 timer med instruktør, så dette er billig. I tillegg kan vi bruke treningsstudioet akkurat når vi vil ellers. Du får trene 1 måned gratis for å se om det er noe for deg. Treningen støttes av Norges Astma og Allergi Forbund. Interessert? Se mer informasjon på Astma, kols og trening (daaf.no) eller møt opp på Akropolis Åssiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *