Foto: Ken Håkon Jansen.

Tusenvis av unger inntar Åssia

Nå er det sommer! For denne helgen arrangeres Åssia KIWI BAMA CUP på Åssiden stadion for fotballspillere i alderen 6-12 år! Det betyr mye moro, latter og aktivitet – og et noe høyere støynivå enn ellers i bydelen.

Hele 213 lag er påmeldt fra blant annet klubbene Konnerud, Lier, Mjøndalen, Strømsgodset og Vikersund, og det skal spilles rundt 320 kamper.

Foto: Ken Håkon Jansen.

Se oversikt over lag, kamper og baner her

ÅSSIA KIWI BAMA CUP har som ambisjon å være årets morsomste barnefotballcup. I tillegg til eget Eat Move Sleep-område med konkurranser og annen moro får alle lagene tilgang til vår egen superkule aktivitetscamp og hinderløype med utfordringer for alle! Og det blir eget premieområde med premiesermoni for alle lag.

-Vi lover mye gøy for barn i alle aldre!, sier Ingrid Rørlien i Åssiden IL.

Foto: Ken Håkon Jansen.

KIWI BAMA-CUP retter seg mot barn i alderen 6-12 år, og på cupene finner man blant annet et sunt og variert kiosktilbud, en inspirerende aktivitets- og kunnskapscamp og ikke minst massevis av fotballglede! De 47 arrangørklubbene er spredt over hele landet, fra Søgne i sør til Hammerfest i nord, og i 2024 vil rundt 70.000 barn delta på en KIWI BAMA-CUP.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *