Foto: Uber / Ida Davidsen

Uber-appen lanseres i Drammen – Elvebyen blir den sjette norske byen hvor Uber er tilgjengelig

Uber utvider sitt tilbud i Norge. Fra 9. august blir mobilitetstjenestene UberX tilgjengelig for reisende i Drammen. Ubers lansering er et svar på den betydelige økningen i etterspørsel i norske byer.

Ubers utvider sitt tilbud i Norge. Fra 9. august vil det bli mulig for passasjerer i Drammen å benytte seg av Uber-appen for å komme seg fra A til B.

En etterlengtet lansering

Uber er allerede et tilgjengelig og verdsatt mobilitetsalternativ i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Tromsø. Den store økningen i antall ganger appen har blitt åpnet i de siste månedene indikerer at det er god etterspørsel etter tjenesten også i Drammen, som lokale drosjesjåfører òg har vitnet om. Ekspansjonen til Drammen skjer med mål om å tilby flere personer i Norge et tilgjengelig, sikkert og pålitelig alternativ til å eie egen bil.

– Vi har sett en høy etterspørsel fra både reisende og profesjonelle sjåfører  i Drammen. Vi er alltid på utkikk etter måter å forbedre mobilitet og bidra til å gjøre mennesker mindre avhengig av privatbilen. Ubers mål er å supplere kollektivtrafikken, bidra til å redusere biltrafikken og gjøre reiser mer bærekraftige, samtidig som vi gir profesjonelle sjåfører nye muligheter, sier Peter Löfstrand, sjef for Uber i Norden.

UberX er Ubers mest populære reisealternativ og tilbyr daglige turer for opptil fire passasjerer. En passasjer kan enkelt bestille en tur gjennom Uber-appen gjennom å legge inn hentepunkt og destinasjon. Prisen blir tilgjengelig før du bestiller turen, og betaling gjennomføres trygt og direkte gjennom appen etter fullført tur.

Trygge turer

Ubers sikkerhetstiltak og teknologiske sikkerhetsfunksjoner bidrar til å gjøre reiser tryggere enn noensinne. Passasjerer vet alltid at de setter seg i riktig bil ettersom informasjon om sjåføren, som navn og lisensnummer, er tilgjengelig på forhånd i appen. I tillegg kan også passasjerer dele rutedetaljene med nærkontakter gjennom appen.

– Drammen har et yrende uteliv som våkner til hver helg. Med Uber-appen på plass i Drammen vil vi gjøre det enklere for drammensere å bestille en trygg, pålitelig og rimelig reise hjem i helgene, og så klart, alle andre dager i uken, forteller Löfstrand.

Uber i Drammen

  • Passasjerer kan velge en destinasjon, få opp prisen på forhånd og betale gjennom en enkel og brukervennlig app.
  • Uber-appen tilbyr både passasjerer og sjåfører en rekke sikkerhetsfunksjoner som sjåfør- og passasjervurdering, GPS-sporing og nød-support. Appen gjør det mulig å spore reisen, dele ruten med nærkontakter og holde seg tilkoblet med support i appen.
  • Alle partnersjåfører er profesjonelle drosjesjåfører med alle nødvendige lisenser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *