RESTAURANT: Det blir varme gryter og full fart når elevene ved restaurant- og matfag åpner restauranten sin. F.v. Christian Johnsen, Håkon Johansen, Stina Mari Opsahl, Tommy Kristoffer K. Aasebø og Geir Martin Jensvold. Fraværende: Helene Eriksen.

Vær så god – det er servert!

Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i desember 2009.

Drøyt to måneder etter starten på planleggingen åpner elevene døra for gjester til restauranten sin på Åssiden Videregående skole. 

Her skal de gå i direkte konkurranse med kantina på skolen når det gjelder bagetter og salater, men også varme retter til hvem som enn måtte ønske å ta turen innom.

– Hvem som helst kan komme og spise her, og vi har åpent på onsdager. Noen ganger skal vi ha åpent på kvelder også, sier Stina Mari Opsahl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.