RESTAURANT: Det blir varme gryter og full fart når elevene ved restaurant- og matfag åpner restauranten sin. F.v. Christian Johnsen, Håkon Johansen, Stina Mari Opsahl, Tommy Kristoffer K. Aasebø og Geir Martin Jensvold. Fraværende: Helene Eriksen.

Vær så god – det er servert!

Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i desember 2009.

Drøyt to måneder etter starten på planleggingen åpner elevene døra for gjester til restauranten sin på Åssiden Videregående skole. 

Her skal de gå i direkte konkurranse med kantina på skolen når det gjelder bagetter og salater, men også varme retter til hvem som enn måtte ønske å ta turen innom.

– Hvem som helst kan komme og spise her, og vi har åpent på onsdager. Noen ganger skal vi ha åpent på kvelder også, sier Stina Mari Opsahl.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *