Istockphoto

Velkommen til NM i isfiske på Gran

Helgen 4. – 5. mars skal Norges beste isfiskere kåres. Norges Jeger- og Fiskerforbund og Gran Jeger- og fiskerforening inviterer til NM isfiske.

Hvert år samles det til NM isfiske. For mange isfiskere er Norgesmesterskap i isfiske høydepunktet i en lang isfiskesesong. I 2022 deltok over 240 ivrige fiskere i norgesmesterskapet, og det er ventet like mange interesserte i år.

Helgen 4.-5. mars inviteres det altså til årets NM isfiske på Gran på Hadeland. Konkurransen arrangeres på vannene Våja/Vassbråa. Abbor og sik er tellende arter, og finnes i godt antall i de to innsjøene.

Norgesmesterskapet er en åpen konkurranse, så her kan alle som er medlem i en jeger- og fiskerforening tilknyttet NJFF delta. Det konkurreres individuelt i ulike klasser, i tillegg til lagkonkurranse. Lørdag er det lagkonkurranse, og helga avsluttes med individuell konkurranse på søndag.

Barn er spesielt velkomne, og arrangørene stiller med instruksjon og utstyr på søndag for de som ønsker det. Det fyres i bålpanner og det kokes kaffe og lages mat. Det legges kort og godt opp til et par hyggelige dager i sosialt lag på isen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *