Gyldenløve brygge

Vi flytter og samlokaliserer

Nå flytter vi fra Nedre Storgate til Gyldenløve Brygge og Tollbugata 51. Her skal vi dele lokaler med Norges Jeger- og Fiskeforening avd. Buskerud, FNF/Forum for Natur og Friluftsliv og Drammen Friluftsforum. Vi gleder oss over å samarbeide enda tettere med disse og andre friluftsorganisasjonenr.

På Gyldenløve Brygge er DNT allerede etablert med Gyldenløve Kajakklubb som holder til i den gamle Sjøboden. Det er flott å komme enda nærmere dette aktivitetspunktet og være til stede der aktiviteten skjer.
Foreninges administrasjon den siste uken installert seg i nabobygget til kajakklubben, og vi er allerede i drift i de nye lokalene.

Området er godt tilrettelagt for frivillige for å komme innom oss på kontorene, ha møter og kurs og ha aktiviteter på det flotte uteområdet. Det er flere gjesteparkeringer like utenfor bygningene.

Turbutikken, turveiledning og DNT-nøkkel

Turbutikken i Nedre Storgate fortsetter med salg ut juli, og stenger dørene onsdag 26.juli.
Fra denne datoen kan du får turveiledning, DNT-nøkkel og enkelte T-produkter i Blomsterboden på Bragernes Torg (hvor Turistinformasjonen har sommerkontor) samt hos administrasjonen på Gyldenløve Brygge.
Man kan kun betales med VIPPS.

DNT nøkkelen kan også kjøpes på nettbutikken til DNT https://www.dntbutikken.no/

Vi er der for dere

Vi kan fortsatt treffes på telefonnummer og mail som tidligere, tlf. 32 25 51 40 og epost [email protected]. I tillegg er alltid frivillige og andre velkomne innom oss på Gyldenløve Brygge.

Rerpesentanter fra Buskerud Jeger og Fisk og DNT Drammen og Omegn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *