Mat
27 oktober, 2023
Med smak av bringebær fra norske bønder kan du for første gang få tak i fjøsnissebrus til jul.
Denne...
19 oktober, 2023
Høsten er høysesong for norske råvarer. Rotgrønnsakene høstes, lammet kommer ned fra fjellet og hagene...
18 oktober, 2023
Du trenger ikke gå langt for å oppleve at maten smaker ekstra godt ute. Med reinskav og primus i sekken...
13 oktober, 2023
Det har vært krevende å dyrke norsk mathvete i år, men havreavlingen er nesten som normal. Havre er sunt...
30 september, 2023
Baking er en fin aktivitet som skaper gode barndomsminner. Bak med barna i ferien eller la de prøve seg...
23 september, 2023
Norske epler er søte, sprø og saftige og nå finnes de i butikker over hele landet. Hvert år feires Epledagen...
19 september, 2023
Riktig oppbevaring og emballering øker holdbarheten til frukt, bær og grønnsaker. Nofima-forskere har...
16 september, 2023
Airfryer har blitt svært populært- fordi den tilbereder sunn mat – raskt og enkelt! Grønnsaker...
23 august, 2023
26.- 27. august er det nok en gang duket for Eiker Matfestival på Fossesholm Herregård, og komiteen har...
23 august, 2023
Enkle og sunne matpakker trenger ikke ta mye tid på morgenen. Bruk maks fem minutter. Vi gir deg tipsene...
18 august, 2023
Skolestart står for døren og tusenvis av matpakker skal snart lages hver dag. Men hva skal man putte...
04 august, 2023
Den norske fruktsesongen er i gang for fullt, og det ser ut til å bli den beste vi har hatt på flere...
31 juli, 2023
Kan flere og bedre oppskrifter være en nøkkel til å få flere unge voksne i Norge til å spise mer fisk...
17 juli, 2023
Det er bare å glede seg, de kommende ukene kan du virkelig fråtse i nydelige norske moreller. I år er...
15 juli, 2023
Har du tidligere lett etter flaskepost om sommeren? I sommer er det i melkekjølen du bør lete.
-Dersom...