Mat
14 mars, 2023
Nest etter brød og bakervarer er det frukt og grønt norske forbrukere kaster mest av. Mye av maten som...
12 mars, 2023
En god middag trenger verken å være dyr eller ta lang tid å lage. Med gode basisvarer i kjøleskapet er...
10 mars, 2023
–Det kan være mye penger å spare på å lære seg riktig oppbevaring av frukt og grønt slik at holdbarheten...
06 mars, 2023
Hvor mye tomat forventer du at det er i en tomatsuppe? Når vi kjøper ferdigsupper vet de fleste av oss...
11 februar, 2023
Er du usikker på om gulroten som har blitt litt råtten kan spises eller om eplet med en brun flekk bør...
07 februar, 2023
Norturas Livèchekylling har fått fotfeste i restaurant- og serveringsmarkedet. Nylig utvidet Nortura...
05 februar, 2023
TINE Yoghurt Molte har åpenbart vært en stor del av hverdagen til molteambassadører over hele landet....
01 februar, 2023
Presset økonomi kan gjøre at det er de som har minst fra før som må gjøre de hardeste prioriteringene...
31 januar, 2023
Uka før jul solgte MENY lokalmat for nær 100 millioner kroner, en økning på 20 prosent mot året før....
31 januar, 2023
Hver dag kastes 170.000 brød i norske hjem. Her er de tre viktigste tingene du kan gjøre for å redde...
31 januar, 2023
Er du mann, er det store sjanser for at du ikke vet det. Den yngre delen av befolkningen har heller ikke...
17 januar, 2023
Kyllingfiletene holder seg gode lenger når de pakkes i CO₂-gass. Gassen får noen bakterier til å vokse...
03 januar, 2023
I 20 år har Kompetansenettverkene vært til uvurderlig hjelp for lokalmatprodusenter i hele Norge. De...
30 desember, 2022
Kalkun er fortsatt nyttårsfavoritten i Norge. Samtidig oppgir 1 av 10 at de vil spare utgifter i høytiden...
27 desember, 2022
Etter flere dagers matgilde kjenner mange på at de sitter igjen med mer rester enn penger. Da gjelder...