Drammen Skateboard Klubb DSK

Vi ønsker velkommen til en dag full av skateboardrelaterte aktiviteter.

Skateborad konkurranse – I løpet av dagen kan man oppleve en skateboardkonkurranse, en oppvisning med noen av de beste skaterne i landet og du vil få en sjanse til å lære om skating ved å låne utstyr og prøve selv.

Monter og dekorer ditt eget skateboard – Det vil bli mulighet til å lære seg å montere et skateboard og det vil være en designkonkurranse hvor målet er å lage dekor/graphic på et skateboard. Vi stiller med materialene man trenger til å lage et tøft skateboard.

Informasjonstand og utstilling – I tillegg til dette vil det bli en utstilling hvor vi viser frem noen sjeldne skateboard og en stand som vil informere om hva vi i DSK gjør for å utvikle skating i Drammen samt informasjon om hva vi som klubb ellers driver med.

Drammen Skateboard Klubb ønsker å samle folk rundt skateboardaktiviteter slik at alle som skater eller ønsker å starte å skate i Drammen kan ha noen felles møteplasser. Klubben vil jobbe for å bevare allerede eksisterende anlegg og bidra til at nye blir bygd, samt jobbe for at det blir arrangert konkurranser og andre skateboardevents.

Vi gleder oss til å ønske store og små velkommen og få dele vår entusiasme for skateboard.

Nettside: Drammen Skateboard Klubb DSK

Følg oss på Facebook: Drammen Skateboard Klubb DSK

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *