Drammen Sjøspeidere

Velkommen til havna i Drammen! – Sjøspeiderne og Christianes Venner ser frem til å presentere våre aktiviteter for deg.

Det blir omvisning på Christiane – Du kan komme ombord i den flotte Galeasen vår og oppleve hvordan livet er i en treskute fra 1879. Våre speidere og skippere vil vise deg rundt og presentere den flott skuta vår.

Du kan bli med på en tur med båt i havnebassenget – Vi har flere forskjellige båttyper, både mindre seiljoller og større seilbåter og du vil få muligheten til å bli med på tur i dem. Vi har vester til barn og voksne. Oppmøte ved flytebrygga lengst vest mot motorveibrua ved Thor III. Bli med på tur da, vel!

Det blir med roregatta med kapproing med de gamle speidersluppene våre fra 60-tallet. Den starter klokken 1300. Hvilken båt klarer runden raskest og er det du som sitter i den?

På kaia har vi stand med speider- og sjøvettaktiviteter for barn og unge samt en bod med enkel servering av mat- og drikke. På standen vil du få informasjon livet som sjøspeider og hva som skal til for at du kan bli sjøspeider. Du kan kjøpe flotte kulltegninger av Christiane til innteket for arbeidet vårt.

Christianes Venner er vår støtteorganisasjon. Foreningen består stort sett av tidligere sjøspeidere og som hjelper oss med drift og vedlikehold av Christiane. Foreningen arrangerer også egne turer på fjorden.

Vi er glade for å ta del i Gyldenløve Bryggfestival og støtte opp om vårt nærområde. Ta en tur nedom og bli kjent med oss og våre aktiviteter – kanskje har du også har lyst til å bli sjøspeider eller Christiane-venn?

Vi ser frem til å møte deg – Husk kapproingen starter klokken 1300.

Nettsider: Drammen Sjøspeidere​​​​​​​ og Christiane av Drammen

Følg oss på Facebook: Drammen Sjøspeidere og Christiane av Drammen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *