Kårer ÅRETS REGNBUESJEL

Komiteen bak Drammen Pride gleder seg til å dele ut prisen til Årets Regnbuesjel 2022.

Drammen Pride 2022 kårer årets regnbuesjel lørdag 13. august etter Paraden i Drammen. Prismottaker vil få overrekt et trykk laget av Svelvikkunstneren Isabel Blanco.

Egil J. Bye sier at komiteen har jobbet for at det blir satt både fest og protest – og en stor dose refleksjon – på programmet i Drammen denne augusthelgen.  Vi gleder oss derfor til å dele ut prisen til Årets Regnbuesjel lørdag 13. august, i forbindelse med avslutningsshowet etter paraden i Drammen.

Årets pris gis til en person eller gruppe som har gjort en ekstraordinær innsats i lokalsamfunnet for å synliggjøre eller løfte de verdier som Pride står for ut over pridemåneden eller pridehelgen.  En som har vist mot og initiativ til å gjøre rett selv når ingen nødvendigvis ser det eller for å sette seg selv i et bedre lys.

I tillegg til ære og berømmelse, vil prisvinneren motta et trykk – Evolution – laget av svelvikkunstneren Isabel Blanco – gitt til Drammen Pride av Blanco og Galeri Athene.

Blanco skriver om bildet at “vi er hele tiden i bevegelse i alle mulige retninger, derfor er mangfold og toleranse så utrolig viktig”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *