Nå har Byavisa Drammen blitt BY Drammen

Velkommen til BY Drammen! Her blir det både muligheter til selvpublisering og lesing av innlegg fra medborgere. BY Drammen innfører folkejournalistikk.

Denne nettavisen vi nå presenterer er en såkalt MVP – Minimum Viable Product. Kort sagt: Siden er ikke ferdig, men den er ferdig nok til å ha de nødvendige funksjonene. Flere funksjoner kommer til, og ting skal falle på plass – og mest av alt ønsker vi at leserne oppdager både nytten og gleden av BY Drammen.

På menylinjen ser du to portaler: Lokalportalen og Næringsportalen.

Lokalportalen

Lokalportalen er delt inn i 13 geografiske nabolag, slik at hvert nabolag har sin egen lille næravis. Her kan leserne våre skrive artikler og innlegg selv. Du klikker deg inn på ditt område via menylinjen. Her vil det ligge saker fra ditt nærområde – foreløpig er det mye arkivsaker fra Byavisa Drammens 10 år lange historie som ligger her. Det vil fylles med aktuelle saker når vi i redaksjonen lager dem, eller dere som bruker siden publiserer noe. Alle innlegg modereres i henhold til redaktørplakaten og norsk lov. Lokalportalen er en abonnementskanal, og abonnementet vil koste 99 kroner i måneden. Lokalabonnenter får også tilgang til alle områdene på Lokalportalen og Næringsportalen.

Næringsportalen

Næringsportalen fungerer på samme måte som Lokalportalen. Her kan næringslivet legge ut pressemeldinger fra sin bedrift, og dele nyheter om for eksempel nyansettelser, nye tjenester, kontraktinngåelser eller skrive faglige artikler. Bedriftene betaler abonnement fra 299 kroner til 499 kroner i måneden. Dette gir forfatterrettighet, og det er ingen begrensning på hvor mange artikler man kan legge til. Artiklene kan man så dele på sine egne plattformer og på aktuelle kanaler. Også på denne kanalen er det moderering i henhold til redaktørplakaten og norsk lov.

Forsiden

På forsiden av BY Drammen vil det publiseres artikler som lages av redaksjonen. Noen av sakene fra Lokalportalen og Næringsportalen vil også komme på forsiden. Det er også en temaportal der vi publiserer artikler vi lager eller fra samarbeidspartnere.

Vi håper du finner frem på siden vår, og har du noe på hjertet, kan du sende mail til [email protected] 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *