Fra årets konsert på Elvefestivalen. Foto: Elvefestivalen.

Ny musikkfestival neste Elvefestival

Delte meninger

Helge Helgesen

Det blir raskt DELTE MENINGER om det meste. Det er liksom ikke så vanskelig å fyre opp folk, uansett er man tydeligvis uenige for å være uenige. Derfor blir det spennende å se hvordan man vil reagere på det faktum at ELVEFESTIVALEN rett og slett skiller ut musikk/konsertdelen og gir den et eget navn fra 2023.

YPSILON blir navnet på musikkfestivalen, for den blir vel en egen festival i festivalen.

Notér 18. og 19. august – det er datoen for neste år.  Og egentlig er det jo ikke dumt med eget navn på det som skjer i parken.

Årets konserter endte jo i det store og hele med en ganske bra suksess.  Jeg for min del ropte vel ikke helt hurra hva gjelder artister, men det er jo lov å ta litt feil.

For det aller meste fungerte i parken, til og med været.  Måtte alt dette gå hånd i hånd kommende år.

I og med at de nå endrer navnet på musikkdelen til YPSILON, ligger det i kortene at det vil komme større artister til byen på festivaldagene.

Nå bør også Godset kaste seg på karusellen igjen.  Det har alltid vært viktig med hjemmekamp under Elvefestivalen.  Nå burde man, siden man allerede ved datoene, jobbe med hjemmekamp i forkant av festivalen.  For det å spille dagen etter er jo ikke noe problem, men noen er vel slitne.

Men i «gamle dager» dro Godset i gang i forkant.

Og hvorfor kunne man ikke dra i gang på torsdagen med kveldskamp kl. 20.00 og etterfølgende fyrverkeri?  Om man vinner…

Et samarbeid mellom Godset, NFF, TV2 og selve festivalen. Alt er mulig, rent bortsett fra resultatet av en slik kamp.  Men alle burde være interessert tror jeg, eller er det DELTE MENINGER her også?

Uansett, ser frem til å se og oppleve hvordan den nye festivalutgaven vil bli.

av Helge Helgesen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *