Working Class Hero – Rockekonserter

Working Class Hero tar over stafettpinnen med gratis festival for alle over 18 år fra klokka 17.00. Inn i den flotte sommerkvelden til ca. 01.00 vil et utrolig «lineup» av lokale band gi deg en rockekonsert du ikke vil gå glipp av!

Her blir det trøkk, kraftige gitarriff og heftige trommesoloer. På festivalområdet setter vi opp salgsboder med mat og drikke, og legger opp til spennende og morsomme aktiviteter.

Vi ser på værvarslene at det er meldt et helt fantastisk sommervær, og har bestemt oss for å åpne portene og invitere til en gratis festivalopplevelse for alle som er over 18 år og elsker god musikk, sommer og sol! De som allerede har kjøpt billett vil få denne refundert. Samtidig håper vi alle besøkende viser dugnadsånd og bidrar med noen kroner i hatten via Vipps.

Artistene du vil møte:

Thea & the Wild – Connect the Circle – Konger og Keisere – Kambodsja – Perfect NME – Homer – Redwood -Werner Strand Med Brat Pack – Abakas – Blurry Face- Modern Vintage – Fatal Frequency – WarteX – Kjöter – Dilettantene – Pilot Light – Woodoo Soup – The Saints

Rockekonsertene starter klokken 17.00 og fortsetter gjennom sommerkvelden til ca. 01.00.

Følg oss på Facebook: Working Class Hero

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *