Mat
09 januar, 2024
Lettbedervet mat er merket med siste forbruksdato, og holdbarheten kan bli kortere hvis maten ikke blir...
27 desember, 2023
1 av 3 planlegger å spise kalkun på nyttårsaften i år, det viser MatPrats årlige juleundersøkelse utført...
23 desember, 2023
Hele 40 prosent oppgir at de kaster mer mat i julen sammenlignet med resten av året. Her er tipsene på...
21 desember, 2023
Det er ubehagelig å føle seg stappmett og “stinn” i julen. Mange tror akevitt hjelper på å fordøye...
19 desember, 2023
En fersk undersøkelse viser at over halvparten av dem som spiser dessert på julaften velger riskrem....
15 desember, 2023
Innholdet av plantevernmiddelrester i mat på det norske markedet er lavt. Det er flest funn av plantevernmiddelrester...
15 desember, 2023
2 av 10 kaster mer mat i løpet av desember enn ellers i året. Det viser en ny undersøkelse utført av...
14 desember, 2023
Det er fettet under svoren som sikrer en vellykket juleribbe med sprø svor. Likevel er det bare 5 % av...
11 desember, 2023
Barn liker godt tradisjonell julemat, ifølge foreldrene deres. Det er nesten helt jevnt mellom ribbe...
08 desember, 2023
Nesten all julematen vil i år være produsert av norske bønder, viser tall fra Landbruksdirektoratet.
Det...
05 desember, 2023
Julen er tiden for god mat og hygge, og den tradisjonelle maten står sterkt blant de fleste. Ofte får...
25 november, 2023
Krumkakene har kjempet seg tilbake til toppen på listen over favorittkakene til folket. Og vi baker dem...
24 november, 2023
Den tradisjonelle norske matpakken står fortsatt sterkt blant oss nordmenn. Omtrent halvparten har jevnlig...
22 november, 2023
Økte kostnader gjør at mange må gjøre justeringer i både levevaner og handlekurven, men ikke la det gå...
16 november, 2023
Forbrukerrådet har testet 35 ulike müsli- og granolablandinger. Resultatene viser store prisforskjeller,...