Skriv din artikkel her!

Lurer du på hvordan dette systemet fungerer?

Du må tegne et medlemskap hos oss, som gir deg tilgang til alle våre “+” saker, men mer viktig her, rett til publisering (moderert). Når du har fått ditt brukernavn og passord, kommer du tilbake hit. Hvis du er logget inn vil du se skjemaet for publisering, hvis ikke, logg deg inn i angitt felt under med brukernavn og passord. Du kan starte! Klikk på headingen, eller her for en artikkel som forklarer konseptet. Når du har gjort dette, kom tilbake og skriv i vei!

Alle artikler blir sendt til moderering før de går online. Normalt skjer det i løpet av relativt kort tid (1-2 timer), men det kan ta inntil 72 timer. Du vil kunne endre publiserte saker gjennom løsningen.

Har du problemer?
Ring oss, eller send en mail til [email protected] og vi skal finne en løsning!

Få publiseringstilgang i dag!

Siden er ikke tilgjengelig. Vær snill å Login / Register for å se denne siden.
Forklaring til skjemaet

Trykker du på “Publiser innlegget” vil artikkelen gå til moderasjon -du vil imidertid sendes til en side som viser hvordan artikkelen vil bli når den publiseres. Deretter (forutsatt at den er OK) vil den publiseres (normalt innen en dag – men det kan ta inntil tre dager). 

Trykker du på “Save Draft” vil den arkiveres (uten å bli sendt til publisering), og bli lagt til på din private artikkeloversikt, som er her. Du kan deretter gå inn på denne oversikten, og fortsette å forfatte artikkelen gjennom å velge pennesymbolet utenfor artikkelnavnet, og deretter sende den til publisering.

Hvis bildet du bruker er større enn 4 MB, vennligst ta kontakt med [email protected] for hjelp.

Oppstår poblemer, ta kontakt med oss på [email protected] og vi skal prøve å hjelpe deg!

Vi ønsker deg lykke til med din publisering!